top of page

5 consells culinaris per a la teva cuina


A vegades, cuinar pot ser divertit. A qui no li agrada que els demés et diguin que cuines molt bé? Per això mateix, avui et portem petits i diferents consells culinaris que pots aplicar a la teva cuina mentre fas un dels teus plats preferits per sorprendre als teus amics!

Primer de tot, abans de manipular cap aliment, renta’t bé les mans, les eines i l'espai en el qual treballaràs. Aquest punt segurament és el més important.

Comencem!

1. Tingues els ganivets afilats

Quantes vegades intentant tallar julivert has hagut de deixar el ganivet a un costat per arrencar fulla a fulla? Això és degut a que el ganivet no està afilat, prova de tallar-lo amb un que si ho estigui i veuràs quin èxit!

2. Madura la fruita amb un plàtan

Sí, has llegit bé, un plàtan! Aquest quan madura produeix etilè que provoca que tota la fruita que està en contacte amb el ell maduri més ràpid. Recorda separar-los de les altres fruites per si no vols trobar-te totes les peces madures i fetes malbé.

3. La llimona contra les olors

L'all i la ceba són aliments essencials a la cuina. Ajuden a donar un toc deliciós i aromàtic als nostres plats, però el sabor ve sempre acompanyat d'un efecte col·lateral: l'olor. La llimona té unes propietats que faran treure la mala olor que et queda a les mans, neteja-te-les amb el suc i esbandeix-te amb aigua.

4. El kiwi i la cullera

Si t'agrada menjar kiwi, i moltes vegades no en menges perquè l’has de pelar i et desesperes, pren una cullera i treu la polpa, és molt pràctic i fàcil. D'aquesta manera, pots menjar-ne sense haver d'embrutar-te les mans. També pots utilitzar un got de la mida del kiwi, i fer el mateix procés que amb la cullera.

5. Com saber si la pinya és madura

Si pots arrencar-li una fulla fàcilment vol dir que la pinya és madura, si et costa vol dir que encara no toca obrir-la. Esperem que hagis après amb nosaltres i puguis aplicar aquests consells a la teva pròpia de cuina.

Envia’ns fotografies!

El Cuiner de La Terra.

No oblidis seguir-nos a les nostres xarxes socials!

Instagram: @laterragirona

Entrades destacadas
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page