top of page

7 tipus d'amics que portaries a La Terra

Sabem que t'agrada La Terra, que t'hi sents bé, còmode i com a casa. Per això creiem que algun dia vindràs amb amics. Perquè els amics són aquells amb qui t'hi sents bé, i què hi ha millor que una bona companyia, bon cafè i bon menjar? En aquest post hem seleccionat 7 tipus d'amics que casi tots tenim i que serien molt benvinguts al nostre local.

1. El/la que s'enamora dels llocs

Si tens un amic d'aquells que entren a un lloc i s'omplen d'una sensació d'amor, has de portar-lo a La Terra! Un dels locals amb més història i encant de Girona que segur que no el deixarà indiferent.

2. El/la xerraire

Aquell amic que se'ns asseu al costat i ens explica què ha fet avui al matí començant pel que li va passar fa 35 anys a la mateixa taula on està avui. Sabies que La Terra porta prop de 45 anys obert?

3. El/la "posturero/a"

Una variant del que s'enamora de tot: el que s'enamora però té la necessitat d'ensenyar-ho. Tots ho hem fet, quan tens un bonic plat davant, si no estàs afamat, és difícil no fer-li un parell de fotos per l'Instagram.

4. El/la que menja i menja i no s'engreixa

Aquests són uns dels nostres preferits! :) L'amic que tots tenim, que ja s'ha acabat les postres però ens ve a demanar un altre tall de les nostres delicioses quiches artesanes. A casa nostra no passarà gana!

5. El/la que menja del teu plat

A qualsevol grup d'amics és molt habitual que hi hagi algú que no s'ha enrecordat d'agafar diners o que "no vol gastar". El que passa és que normalment sempre és el mateix. Per sort tenim molts plats per compartir perquè el teu amic pugui menjar una mica.

6. L'indecís/a

Agafar comanda per un grup gran sempre porta alguna complicació. El que no acabem d'entendre són aquelles persones que mai saben què volen. Segur que tens un amic que crida tres cops al cambrer per canviar el que havia demanat. Tampoc solen saber on anar quan volen fer un toc. És la teva oportunitat per agafar la iniciativa i portar-lo a La Terra!

7. El/la dels jocs de taula

Hi ha dos tipus de persones: els que són de jocs i els que no. Si tu i els teus amics sou del primer tipus el vostre lloc és La Terra. Tenim una variada col·lecció de jocs de taula perquè no us avorriu si no teniu gaire res a dir-vos.

Tots tenim amics com aquests i potser, fins i tot, t'has sentit identificat amb algun d'aquests (o més d'un)! ;)

L'Equip de La Terra.

Vine'ns a veure a un dels locals amb més història de Girona! T'hi esperem! Si t'ha agradat l'article, comparteix-lo a les teves xarxes socials preferides. També ens pots seguir a:

Instagram: @laterragirona

Entrades destacadas
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page