top of page

El nostre espai

Avui dia, trobar un espai que trenqui amb els esquemes de la modernitat i l’elegància és complicat. Bars dels que no esperes res més que un cafè a primera hora del matí, són els habituals. No obstant, trobar un tresor com La Terra és un plaer per aquells qui l’arriben a conèixer.

En el vell mig de Girona, un ambient casual i amb il·lusió obre les portes de La Terra. Podríem dir que la paraula “bar” ens queda curta per descriure aquest lloc, ja que prendre un cafè o menjar quelcom es converteix en una experiència que et fa sentir com a casa. Un clàssic difícil d’explicar, però no de sentir.

L’estètica del local és la clara protagonista. El que destaca i el fa diferent és el seu estil eclèctic, o més aviat “vintage”. No obstant, hi ha qui prefereix descriure’l com la casa de l’àvia. En definitiva, podríem dir que és un espai per gaudir a qualsevol hora del dia i que no et deixa indiferent; els coixins de colors, les taules de marbre, les finestres, els racons, els quadres de la paret, els llibres amagats, la carta del menú...

La Terra és un espai disfressat de mosaics de tots colors i de totes formes cobrint el terra i totes les seves parets. Un històric situat al carrer de les Ballesteries número 23, a sobre del riu Onyar, t’ofereix una de les vistes més privilegiades de la ciutat. Aconseguir una taula al costat de la finestra és tot un regal!

El clima del bar i la llum natural que et brinda fa un espai acollidor i familiar on el temps queda en un segon pla. Un racó on neixen les millors històries i una atmosfera plenament relaxant que et farà viatjar allà on vulguis.

La Terra és un punt de trobada per a tot allò que tu necessitis: un lloc on relaxar-se, descansar i airejar-se de tots els problemes, un racó per jugar i passar una estona agradable o bé un espai per fer feina sense cap mena de distracció. No obstant, el que tenen en comú totes les situacions que passen per aquesta casa, és que passar una bona estona amb els amics, la família, la parella o en solitari es caracteritza pels somriures, l’amabilitat, i sempre acompanyat d’un deliciós àpat!

T’esperem!

L'Equip de La Terra.

No oblidis seguir-nos a les nostres xarxes socials!

Instagram: @laterragirona

Entrades destacadas
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page